Verhoogt het welzijn van uw koeien

Cosy Cow koeborstel

Verwen uw koeien!

Zorgen dat uw dieren het zo comfortabel mogelijk hebben: daar streeft u elke dag naar. Een Comfy koeborstel kan daarbij helpen! Koeien vinden het namelijk heerlijk om geborsteld te worden door Comfy koeborstels. Onze betrouwbare borstels zijn daardoor gemiddeld tot wel 18 uur per dag in gebruik.

Er kunnen 50 tot 60 koeien gebruik maken van de Cosy Cow. Doordat u met de borstels het welzijn van uw dieren verhoogt, verhoogt u ook de productiviteit en melkproductie.

LAAG ENERGIEVERBRUIK

Dankzij onze efficiënte 24V, 3 fase motor hebben Comfy borstels een laag energieverbruik.​

VEILIG

Dankzij onze overbelasting beveiliging draait de staart vanzelf weer los uit de borstel doordat deze de andere kant op gaat draaien.

BETROUWBAAR

Onze koeborstels draaien gemiddeld 18 uur per dag en dit doen ze jaar in jaar uit, zonder onderhoud. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze betrouwbaarheid dat we 3 jaar garantie geven.

Makkelijke montage

Onze borstel wordt plug-and-play geleverd. De borstel is realatief licht (maar 45kg) en wordt modulair opgebouwd, wat het monteren veel makkelijker maakt.

Cosy Cow

De Cosy Cow kenmerkt zich door de schommelbeweging, waardoor de borstel zeer geschikt is om kop, staartimplant en rug te borstelen. Door de schommelbeweging spelen koeien zelfs met deze borstel, vooral met hun kop.
De Cosy Cow is compact uitgevoerd en start door het flowstart systeem altijd in de juiste draairichting, ongeacht waar het dier vandaan komt. De Cosy Cow kan zowel links of rechtsom draaien en dit voorkomt dat de haren één kant op gaan staan. Dit zorgt ervoor dat de borstel langer meegaat.

Onze borstels

Bristle Buddy

geitenborstel

Verwen uw geiten! Een gezonde geitenkudde, dat is waar u iedere dag aan werkt. Onze Comfy geitenborstels helpen u daarbij. Onze borstels zorgen ervoor dat uw geiten zich nog beter voelen!

Cosy Cow

Koeborstel

Deze Cosy Cow koeborstel is ontworpen om de beste prestaties te leveren als het gaat om het borstelen van koeien. Zodra een koe tegen de borstel duwt begint deze automatisch te draaien.

Contact

Bent u benieuwd naar de borstel of wilt u hem in het echt zien?

Stuur ons een bericht en wij komen graag vrijblijvend langs om de borstel te laten zien.

Over Comfy

Comfy heeft bijna 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van koeborstels. Het bedrijf is opgericht als zusterbedrijf van Hans van der Poel B.V.

Tegenwoordig focussen wij ons op de ontwikkeling van onze verschillende types borstels voor alle branches in de veehouderij.